Hyaluronic Serum HydraWear

Soskin
2160,00
грн.
Зменшити глибину зморщок, підвищити еластичність шкіри лише за кілька місяців без косметологічного втручання — це до снаги концентрованій сироватці французького бренду Soskin.

Переваги продукту
  • Має заспокійливі та зволожувальні властивості,
  • Підтримує ефект після процедури біоревіталізації.
  • Створений для щоденного догляду.
  • Підходить для всіх типів шкіри, особливо цінним буде для зневодненої, сухої, чутливої.
  • Має ніжну гелеву консистенцію.

Як діє?
В основі Hydrawear Serum Hyaluronic — низько- та високомолекулярна гіалуронова кислота, екстракт вівса. Вони компенсують нестачу вологи в клітинах, усувають почервоніння, відчуття стягнутості та дискомфорт, знімають подразнення. Продукт відновлює шкіру, розгладжує дрібні зморшки, вирівнює колір і мікрорельєф шкіри.

Б’юті-поради
Спільно із сироваткою використовуйте очищувальний засіб, міцелярну воду, гель-крем, заспокійливий крем для шкіри навколо очей лінійки Hydrawear. Не забувайте про обов’язковий захист від сонячних опіків, зневоднення та пошкодження шкіри, наприклад Sun Cream Very High Protection SPF 50.
Склад товару Гіалуроновий концентрат для обличчя Soskin Hydrawear Serum Hyaluronic, 30 мл
Aqua/Water/Eau, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin,
Maltodextrin.

Як використовувати:
Нанесіть невелику кількість сироватки на попередньо очищену шкіру обличчя вранці та/або ввечері. Кінчиками пальців розподіліть засіб поплескуючими рухами. Не втирайте, інакше сироватка може скататися. Зачекайте 1-2 хвилини до повного вбирання, потім нанесіть крем.

Страна: Франция

Категория: Кремы для лица

Тип кожи: Для всех типов кожи

Категория: Очищение и тонизация

Вам могут подойти
Click to order