Молочко для абсолютної краси волосся ОІ

Davines
495,00
грн.
Один багатофункціональний засіб для догляду за волоссям, незалежно від його типу й стану, — молочко італійського бренду Davines. Продукт робить волосся шовковистим, блискучим і слухняним, дарує йому ніжний стійкий аромат. Має зручний для застосування засобу формат спрея. Не потребує змивання.


Як діє? 
Молочко зволожує та пом'якшує волосся, підсилює його колір, надає сяяння, розплутує, усуває пухнастість і завивання, полегшує розчісування, надає антиоксидантну дію та захищає волосся від негативного впливу зовнішніх факторів. Олія куща Roucou як ключовий компонент формули реструктурує волосся й прискорює його ріст.


Б'юті-поради
Якщо ви підбираєте догляд для фарбованого волосся, зверніть увагу на лінійки засобів Alchemic для посилення кольору й максимально тривалого результату фарбування, а також Minu для пом'якшення фарбованого волосся й Nounou для відновлення пошкодженого фарбуванням волосся.


Як використовувати
Вимити голову шампунем OI, нанести 10-15 доз молочка на підсушені рушником волосся, не змивати. Завершити стайлінг. Можна збільшити або зменшити кількість доз в залежності від типу волосся. Якщо волосся неслухняне, можна нанести молочко OI після використання кондиціонера OI. При сильно зневоднених волоссі необхідно наносити молочко OI на сухе волосся в якості зволожуючого продукту: нанести продукт на долоні і рівномірно розподілити по всій довжині пасом, включаючи кінчики.

Вам могут подойти
Click to order